Goudriaan Talenservice
taalreizen

webdesign: Wim Daems Producties - www.wdpro.nl

home.jongeren.volwassenen.senioren.docenten.aanbiedingen.contact.
Engeland
Ierland
Malta
Canada
Verenigde Staten
Zuid-Afrika
Australië
Nieuw-Zeeland
Voor het leren van de Engelse taal heeft u de keuze uit de volgende landen:

 

In Europa zijn cursussen Engels mogelijk in Groot-Brittannië (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland), in Ierland,  en op Malta. Buiten Europa kunt u via ons terecht in Canada , de VS, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Voor het opbouwen van taalvaardigheden maakt het geen verschil in welk land een cursus wordt gevolgd.  Ook voor een goede uitspraak van het Engels hoef je niet persé naar Oxford bijvoorbeeld. De mobiliteit van mensen is zo groot dat je overal wel mensen tegenkomt met een goede en mensen  met een slechte uitspraak.

 

Op alle scholen zult u docenten aantreffen van over de gehele wereld. Ook in Oxford of Cambridge werken docenten uit Australië, de VS, enz.

 

Belangrijk aspect bij je keuze zal zijn waar je enige tijd wilt verblijven: in een grote stad, in een kleinere plaats, aan zee, op een kleiner eiland, in het  Noorden van Engeland of in het Zuiden. Ga je voor 1 week dan is een verre bestemming niet erg interessant (behalve in combinatie met een vakantie). Voor 4 weken of meer is een verre bestemming zeer zeker een aantrekkelijke optie.